Meer resultaten voor tatoeage inspiratie

 
tatoeage inspiratie
Inspiratie: Tattoo's' met de naam van je baby.
Een tattoo met de naam van je baby. We zagen de laatste tijd mooie naamtattoos voorbij komen op de handen van Romy Boomsma en Roxeanne Hazes. Je vindt het prachtig of het is niets voor jou. Evengoed hier wat plaatjes ter inspiratie, misschien zie je er wat moois tussen. Heb jij een tattoo met de naam van je baby of zou je dat willen?
tatoeage voorbeelden
Een tattoo voor je kind: 8 x inspiratie! Oh yeah baby!
Wie oh wie heeft er een tattoo voor je kind laten zetten? Ik ben erg benieuwd naar jullie creaties en heb zelf ook mooie inspiratie voor je uitgezocht. Wel of niet? Sinds mijn 17e denk ik al regelmatig aan een tattoo.
inkt tattoo
Trends en inspiratie: Travel tattoos.
De wereldkaart is niet alleen in onze giftshop populair. Ook als tatoeage zie je hem volop in het straatbeeld onder reizigers terugkomen. Van de volledige worldmap tot slechts een favoriet land of continent. Uit de geometrische vormen zie je volop pijlen ontstaan. Vaak op de arm. Los of met meerdere bij elkaar. Maar dat ze populair zijn onder reizigers is een feit. Een tattoo trend die vorig jaar al overal opdook: birds. Een zwerm vogels over je schouder, voet of bijvoorbeeld je rug. Vaak vliegend vanuit de pluisjes van een paardebloem of boom. Het ultieme symbool van vrijheid en daarmee sluit hij heel goed aan bij het reisgevoel. Meer tattoo inspiratie?
tatoeage inkt kopen
tatoeage, tatoeages ontwerpen, tatoeëren.
Wat spreekt jou aan? In het fotoalbum" tattoos" kun je mijn werk en stijl bekijken en inspiratie opdoen. Black and grey, lettering, zwart, kleur, een sleeve, groot of klein, de mogelijkheden zijn eindeloos. En wat past bij jou? Heb je ergens al iets moois gevonden, een mooi plaatje? Neem dan contact op om jouw tattoo af te stemmen. Wil je kennismaken of meer info, neem contact met me op via het contact formulie r. Het is volgens de Nederlandse wet verboden een tatoeage aan te brengen bij kinderen onder de 12 jaar. Jongeren van 12 tot 16 jaar mogen alleen een tatoeage met toestemming van ouders voogd. De ouders moeten aanwezig zijn als de tatoeage gezet wordt.
Tijd voor Kaboom tattoos! Tattoo Convention Maastricht komt eraan.
Kort samengevat kijk je twee dagen lang je ogen uit bij alle deelnemende tattoo koningen en koninginnen én je kunt er ook zelf een laten zetten als je op tijd een afspraak maakt. Mocht je in Kaboom slapen dat weekend en naar de expo gaan, neem dan gerust een Kaboom-plakplaatje mee ter inspiratie.
Inspiratie: 35 x de mooiste aquarel tatoeages NSMBL.
Home Art Design illustratie Inspiratie: 35 x de mooiste aquarel tatoeages. Vivian Art 27 jan 2018. Inspiratie: 35 x de mooiste aquarel tatoeages. Voor wie op zoek is naar een unieke tatoeage met meer kleur, zijn watercolor tattoos misschien wel een optie.
Tattoo inspiration Jiami.
Ik vind het heel mooi als er een betekenis achter de tatoeage zit, zoals dat bij mij het geval is! Ik heb in ieder geval veel inspiratie opgedaan door je artikel! Elsbet La Vie Pure 12 juni, 2014 at 2002.:
Jim Orie Dragon Tattoo.
Zijn inspiratie vindt hij onder andere in de etnische tribal stijlen. Wil je een tattoo in Marquesan, Polynesian, Samoan, Maori of een soortgelijke stijl? Dan is Jim jouw man. Daarnaast gaat zijn werk altijd gepaard met het nodige respect voor de tradities van deze oude culturen. Na enkele jaren een eigen zaak te hebben gehad, is Jim recent de trotse eigenaar geworden van Dragon Tattoo. Op zijn manier houdt Jim de oorspronkelijke intentie van zijn vader en het gedachtegoed van Dragon Tattoo in stand. Bijzonder is Jim Ories Freehand: het tekenen en zetten van je tatoeage op dezelfde dag.
Een tattoo uit liefde Trouwen.nl.
De tatoeage bestaat al eeuwen, maar een tattoo nemen om je liefde te uiten bestaat relatief gezien nog niet zo lang. Liefde kan immers minder langdurig zijn dan de tatoeage zelf. Als je echter overtuigd bent van de eeuwigheid van jullie liefde, dan is een liefdestattoo echt iets voor jullie.

Contacteer ons