Resultaten voor wasbare luierdoekjes

 
wasbare luierdoekjes
Ekoplaza, voor jouw biologische boodschappen.
Zoek snel naar gezonde producten. Je kunt met een lijstje samenstellen. Dit is jouw lijstje en mandje. Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.
vochtbestrijding
Herbruikbare billendoekjes Madame Creatief.
En daar gaat het hier dus over gaan. Ik wil u niet overtuigen om over te stappen naar wasbare luiers hoewel ik argumenten genoeg heb. Ik wil u daarin tegen wel overtuigen van de wasbare billendoekjes want die zijn goud waard!
Kcp comfort
BilliesBox, complete set wasbare billendoekjes Babystuf.
BilliesBox, complete set wasbare billendoekjes. Alle ouders met een baby hebben billendoekjes nodig. Nu kunnen ouders deze zelf maken met BilliesBox. De set omvat alles wat ouders nodig hebben: 12 doekjes en 1 spuitflesje met verzorgende lotion in een handige box.
wasmachine 1600 toeren
Wasbare billendoekjes Cheeky wipes Zwangerschapfotografie, Geboortefotografie en Newbornfotografie.
Daar waar we met de wasbare luiers een tijd hebben lopen dubben, was het met de billendoekjes liefde op het eerste gezicht. Er zijn verschillende wasbare billendoekjes en je kan er ook voor kiezen om ze zelf te maken, maar wij kozen voor de Cheeky Wipes vanwege het handige systeem.
tefal actifry
Herbruikbare billendoekjes Ecomama.
Herbruikbare billendoekjes, daarmee bespaar je veel afval én geld. Of je nu wegwerpluiers of wasbare luiers gebruikt, de wasbare billendoekjes zijn het proberen waard. Wasbare luiers zijn een goede oplossing voor het verminderen van de afvalberg, maar hoeveel billendoekjes gebruik je per verschoning?
bbq thuisbezorgd
Review Cheeky Wipes wasbare billendoekjes kit Beauty-review.nl.
Zelf heb ik de Cheeky Wipes kit voor maar 4750, gekocht bij PandaBaby, een Nederlands merk dat zelf vrolijke wasbare luiers ontwikkelt en produceert. Heel af en toe gebeurt het dat ik als blogger iets gratis krijg dat ik ook daadwerkelijk waardeer, en in dit geval had ik de mazzel er een ontzettend leuke wasbare zwemluier bij te hebben gekregen zie foto!
led lamp
Wasbare billendoekjes.
Handige accesoires van goede merkenTotsbots: afsluitbare luieremmer met Little Lamb wasnet, Planet Wise natte luierzak en bewaartasje voor billendoekjes, BilliesBox setje voor wasbare billendoekjes wit of blauw en Popolini of Kaatje Katoen inlegd. Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 15. Wasbare alles-in-één luiers. Voorgevormde wasbare luiers.
Wasbare billendoekjes blijven populair Tante Rosa Wasbaar Maandverband.
Wasbare billendoekjes zelf maken. Wasbare billendoekjes hoeven niet per se een commercieel gebeuren te zijn: een kwart van de deelnemers geeft aan gewoon een washandje te gebruiken om de kinderbilletjes schoon te vegen, terwijl de handigsten onder ons tetradoeken verknippen of gewoon zelf billendoekjes maakt uit een leuk stofje.
Review: Cheeky Wipes wasbare billendoekjes Tussen Dromen en Leven.
Review: Cheeky Wipes wasbare billendoekjes. Wij willen graag afval besparen op alle vlakken, en hoewel billendoekjes tegenover bijvoorbeeld vuilzakken vol wegwerpluiers maar een kleinigheid lijken, loont het toch de moeite om eens te kijken naar een alternatief. Er bestaan namelijk ook wasbare billendoekjes.

Contacteer ons