Resultaten voor tattoo sleutelbeen tekst

 
tattoo sleutelbeen tekst
tekst tattoo
Borst tattoo laten zetten? Informatie, tips en pijn-indicatie.
In het algemeen doen plekken waar de huid dicht op het bot ligt meer pijn. Voor de borst is dit het geval bij het sleutelbeen en het borstbeen. Het gebied rond de tepel is ook gevoelig. In veel gevallen worden deze niet getatoeëerd. De rest van de borst zal minder pijnlijk zijn, vooral bij vrouwen. Jouw eigen pijngrens is natuurlijk ook een belangrijke factor. De meeste ontwerpen zijn goed te plaatsen op de borst of goed aan te passen. Hieronder vind je tattoo inspiratie uit het portfolio van Dutch Ink. Teksten met een kleiner lettertype komen vaak aan één kant. Bij een groter lettertype loopt de tekst vaak van rechts naar links over de hele borst heen.
lettertype tattoo
15x perfecte plekken voor je tattoo.
Rianne 16 april 2014 om 1751.: Ik heb een tattoo op mijn rechter pols; een tekst, met mijn eigen handschrift geschreven: ben er nog steeds enorm blij mee.: Anoniem 16 april 2014 om 1605.: Geef je ook meteen de helft van de pijnlijkste plekken sleutelbeen, rib, heup en vermeld er dan ook bij dat je een tattoo op de binnenkant van de vinger 100x kunt laten bijwerken omdat dit een bewegend deel is en de inkt dus gaat vloeien en verdwijnt of een grote vlek veroorzaakt!
VPN
20x Moeders met een tatoeage Love2BeMama.
Om Liz altijd bij me te dragen heb ik haar naam in mijn zij laten tatoeëren, toen ze ongeveer 1 jaar was. Ook al wil ik er nog niet teveel aan denken, maar ik weet dat er een tijd komt dat ze er niet meer is Dan wil ik graag haar as laten verwerken in de tattoo. Ik heb er meerdere, maar deze is toch wel het grootst en meest speciaal voor mij. Mijn moeder is in 2006 overleden en heeft helaas mijn man en dochtertje niet gekend. De tekst Omarm het leven en geniet ervan, stond op haar bidprentje. Op deze manier is ze toch altijd bij me. Inmiddels is dit al mijn vierde tatoeage, de eerste tatoeage die ik heb laten zetten zijn de letters van mijn moeder en zusje. Die heb ik samen met mijn zusje gezet. Mijn tweede tatoeage heeft de tekst follow your heart, en de derde heb ik op mijn sleutelbeen; Geloof, hoop en liefde.
köln
Tattoo veer tekst sleutelbeen schouder tattoo sleutelbeen/schouder tekst/veer Pinterest Tatoeage, Tatoeages en Met.
nlp
16 delicate tattoos die perfect staan op je sleutelbeen Jani Tattoo Pinterest Tatoeage, Tatoeages en Net. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volg
om je de meest optimale ervaring te bieden. Blader door Nektatoeages Meisje en meer! Nektatoeages Meisje Nek Tatoeages Vrouwen Vogel Tattoeage Ribben Citaat Tatoeages Meisjes Kraag Tatoeage Vink Tattoo Natuurtatoeages Liefde Tatoeages Kleine Tatoeages 16 delicate tattoos die perfect staan op je sleutelbeen Jani.
tekst tattoo.
May 2011 Location. ik vroeg me af, me nicht wilt graag een tattoo laten zetten met een bepaalde tekst en niet al te groot, net onder het sleutelbeen. het zou om deze tekst gaan.: I want to paint myself with poetry.;
Schouder tattoo laten zetten? Informatie, tips en pijn-indicatie.
Dit geldt voor zowel het schouderblad als bovenop de schouder. Het wordt daarom vaak gekozen als plek voor een eerste tattoo. Wanneer je de tattoo laat doorlopen over andere lichaamsdelen, krijg je te maken met gevoeligere plekken, bijvoorbeeld de nek, ruggengraat en sleutelbeen.
sleutelbeen Kim's' Tattoo Paradise.
Tattoo letters, sleutelbeen, tekst, zinnen. 11 juli 2015 Geef een reactie. Tattoo bloemen, kleur, lelie, letters, naam, sleutelbeen, tekst. naam en hartslag sleutelbeen. 11 juli 2015 Geef een reactie. Tattoo cijfers, datum, hartjes, hartslag, letters, naam, namen, sleutelbeen, tekst. Kim's' Tattoo Paradise.

Contacteer ons