Over de blog

witte

In juni 2015 ben ik deze blog gestart en waarom zou ik jullie vertellen. Ik vind het onwijs leuk om te schrijven dat is punt één. Zoals waarom iedereen denk een blog begint. Daarnaast zou ik graag andere mensen  dingen mee willen geven. Dingen waar ze iets aan hebben. Omdat ik zelf jong moeder ben geworden en al heel veel heb doorstaan en meegemaakt, weet ik als geen ander hoe het is om dingen uit te zoeken, te plannen, even met jezelf in de knoei te zitten, onzekerheden en alles waar iedereen wel eens mee koestert.

Er is rondom het jong ouder worden veel ophef. Terwijl het vroeger heel normaal was. Op mijn blog wil ik graag laten zien dat het af en toe niet makkelijk is. Maar zeker niet verkeerd. Dat er met jonge ouders niks mis is. Want je leeftijd zegt niks over de liefde waarmee jij je kindje opvoed en grootbrengt.

Je zult op mijn blog dan ook van alles voorbij zien komen. Als je al een kijkje neemt dan is je dat vast al opgevallen.

 Graag zou ik mijn ervaringen, tips en trucks en mijn mening met jullie willen delen. Momenten waar ik van heb geleerd en wat ik door wil geven maar ook dingen die ik in het dagelijks leven als jonge moeder meemaak. Want ja, het ouderschap is niet altijd even makkelijk. Laten weer eerlijk wezen! Daarom wil ieder ouder wel eens horen hoe het bij een ander gaat en of die misschien nog tips hebben. Om te zien dat ze er niet alleen voor staan.

Ik leer van elk moment dat ik met de blog bezig ben. En dat wil ik kunnen blijven doen. Ik vind dit gewoon ontzettend leuk om te doen en wil alles het liefst gelijk perfect. Ondanks dat perfectie niet bestaan, gek he! Wel probeer ik te blijven werken aan de kwaliteit van de blog en daardoor kunnen er soms nog wat dingen veranderen. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben.

***

De planning voor de blog:

Elke dag om 06:00 een nieuw artikel.

***

Bedankt voor alles!

Liefs, X

hantekning