Mediakit

pexels-photo-194357

Welkom in mijn mediakit! Hier kun je alles vinden wat betrekking heeft met Lilandmommy in de media en alles daarom heen. In de tijd dat ik blog heb ik al verschillende dingen mogen doen. Ontzettend gaaf en super leuk! Wil jij nou ook graag een samenwerking aangaan? Dan kun je even kijken onder het knopje contact / samenwerken.

***

gagadf

Gastblogger voor Tienermoeders.nl

Een tijdje ben ik  gastblogger voor Tienermoeders.nl geweest. Nog voor dat ik met mijn eigen blog begon heb ik bijna een heel jaar, wekelijks voor tienermoeders.nl geschreven. Tijdens het gastbloggen daar ben ik ook met mijn eigen blog begonnen. Dit was een mooi opstapje! Je kunt de artikelen hier nog terug lezen.

***

Reclame filmpje Riwis

Voor de zorginstelling waar ik heb gewoond heb ik meegewerkt aan een reclame filmpje. In het hele filmpje ben tussen door een aantal keer te zien en op 2:25 vertel ik zelf ook een kort stukje. Mijn hele verhaal kun je lezen op de website van Riwis.  Hierin vertel ik dat ik van woongroep naar een stabiele gezinssituatie ben gegaan. Persoonlijk maar zeker een heel leuk en interessant artikel om te lezen. Wil je het ook lezen, dan kan dat hier!

***

Documentaire La vi en Rose

La vi en Rose is een documentaire dat gaat over bijzondere liefdes koppels. Via de mail werd ik benaderd door twee meiden die een documentaire moesten maken als eind opdracht voor hun stage, met de vraag of wij wouden helpen. Ja natuurlijk, heel erg leuk zelf! Als je het filmpje kijk, zegt het al genoeg. Hij is ontzettend leuk geworden en ik zit met vol bewondering te kijken. Ze mogen trots zijn op zichzelf!

***

Ook heb ik een gastartikel geschreven voor:
Samenwerkingen:

***

Liefs, X

Lilandmommy