Lilian

DSC_0280

Leuk dat je een bezoekje komt brengen aan Lilandmommy.nl

Om wat meer over mij te weten te komen zit je op deze pagina precies goed. Ik zal mezelf namelijk even voorstellen.

Mijn naam is Lilian. 22 jaar.  Samen met Kevin wonen wij samen in de Achterhoek in ons eigen paleisje. Wij zijn trotse ouders van Jav (2). Op het moment volg ik een studie: helpende zorg en welzijn. Deze hoop ik zo snel mogelijk te kunnen halen. Zodat ik verder kan kijken naar wat ik zou willen in de toekomst. Mijn passie, iets wat ik het liefste doe: bakken, films/series kijken, schrijven, skeeleren, nagels lakken en bezig zijn met nail-art, tijd door brengen met mijn gezin en natuurlijk ook met familie en vrienden.

Nou zal ik wat meer inhoudelijk over mezelf vertellen, vroeger hield ik van bomen klimmen, kattenkwaad uithalen en alle andere dingen die jongens ook zouden doen. Een meisjes-meisje dat was ik niet en nog steeds niet. Elke week een andere tas, nieuwe broek, de mooiste schoenen nee hoor, ik doe wel twee jaar met een tas, broek of de mooiste schoenen. Al moet ik ze tot de laatste dag dragen, tot ze echt niet meer kunnen. Ik doe het.

Je kunt mij ook wel omschrijven als een heel rustig persoon, vind veel leuk en gaat graag ‘ go with the flow’. Ik probeer van elk moment te genieten. Een persoon die houd van relaxen en het liefst elke dag in haar jogging broek loopt, zonder make-up en de haar niet gedaan. Haha dit kan natuurlijk niet altijd. Buiten dat om vind ik het heerlijk om zo nu en dan lekker met make-up bezig te zijn, wel wanneer ik daar echt zin in heb.

Als jij mij YouTube op laat zetten met de nummers die ik leuk vind. Dan zou je onder andere Marco Borsato te horen krijgen, simpelweg omdat ik daar mee opgegroeid ben, mijn moeder vind dat heel erg leuk en mijn heeft ze er ook mee aangestoken. Ik vind Marco Borsato heel oprecht. Mijn vader vind Frans Bauer helemaal te gek, nou ik moet zeggen dat vind ik echt drie keer niks. De top 40 kan ik zeker wel waarderen, heel gewoon en heeft vaak fijne muziek maar ook vind ik remixen van allemaal nummers die op het moment een hit zijn, geweldig. Zo heb je vaak aan één uur muziek. Heerlijk!

Af en toe kan ik ook een tikkeltje emotioneel, janken kan ik al de beste 😛 Een goeie film zal daaraan al een steentje kunnen bijdragen. Soms mag ik ook wel eens meer voor mezelf kiezen, ik hou ervan om andere te helpen ook al zal dit ten kosten gaan van mezelf. Nu ik moeder ben geworden, is dit al een heel stuk verbetert en weet ik meer prioriteiten te stellen. Daar ben ik heel erg trots op want het geeft mij zoveel meer rust.

Ben je nou nieuwsgierig naar meer? Ik ben te vinden op:

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Bloglovin

Snapchat: Lilandmommy

Liefs, X

hantekning