Ockyz anti-slip zwemsokjes

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen de Ockyz zwemsokjes. Toen ik ze voor het eerst zag werd ik gelijk razend enthousiast. Wij allemaal houden heel erg van zwemmen en hebben Jav al van kleins af aan kennis laten maken met het water. Geweldig, hoe ze daar van kunnen genieten! Maar nu hij kan lopen zitten ongelukjes toch sneller in een klein hoekje als in het zwembad bent! De vloer is nat en glad dus wij moeten goed opletten dat hij niet uitglijdt. Alleen is dat voor de kinderen makkelijkere gezegd dan gedaan. De oplossing: Ockyz Sweakers anti slip zwemsokjes.

De Sweakers

De sweakers zijn gemaakt om valpartijen rond het zwembad te voorkomen. Wij kennen allemaal wel de pasjes die we zetten in het zwembad omdat je anders bang bent dat je valt! Totaal niet prettig. Maar met deze speciaal ontworpen sweakers is dat verleden tijd! Aan de onderkant van de sweakers zit een anti-slip laag waardoor je niet meer uitglijd. Ze zitten comfortabel aan de voeten en de open tenen zorgen voor meer balans en een natuurlijk gevoel! Verder zijn ze antibacterieel en hebben ze een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes. Je kunt ze ook kopen in een aantal verschillende printjes zowel voor jongens als voor meisjes.

Eerste indruk

Toen ik ze via de webshop zag vond ik de printje wat minder. Er is weinig keus en eigenlijk vond ik ze allemaal niet erg mooi. Toch besloot ik voor de blue sport te gaan. Verder maakte het mij niet uit, de veiligheid staat zeker bovenaan! Ik zag trouwens op de website dat ze nu nieuwe printjes hebben, op zich wel leuke maar nog vind ik ze niet fantastisch. Wat vinden jullie?

Getest

Wij konden natuurlijk niet wachten om ze te testen maar wij zouden twee weken later na dat ik ze binnen kreeg op vakantie gaan en hadden niet meer de ruimte om ergens tussendoor te gaan zwemmen. Daarom besloot ik ze mee te nemen op vakantie en hebben wij ze daar meerdere malen getest. Wat een uitkomst zeg! Hij kon er mee rennen, springen, dansen en zwemmen, zonder er maar mee te vallen.

De sweakers hebben inderdaad een goede pasvorm voor de voet. Het kost wel een beetje moeite om ze aan te krijgen maar in de beschrijving staat precies hoe je ze het beste aan kunt trekken. Wij hebben gemerkt dat wanneer je ze eerst nat maakt en ze dan aan trekt volgens de beschrijving, het nog beter gaat, tip!

Daarnaast waren deze sweakers zeker nog goed voor een ander doel. In Italië waren de tegels bij het zwembad ontzettend heet door de zon. Je kon er niet op stil staan zonder je voeten bijna te verbranden. Wij vonden dit al pijnlijk laat staan de voeten van kleine kindjes. De Ockyz sweakers maakte dit aangenaam en Jav had hier totaal geen last meer van! Zo kon hij zonder zorgen langs het zwembad lopen.

En wat betreft de anti-slip, waar het allemaal omdraait! Ik ben zeer tevreden. Zoals ik net al zei Jav kon er echt alles mee doen zonder maar te vallen. Ik voelde zelf ook geen onzekerheid meer dat ik continue moest opletten of het niet te glad was en hij eventueel zou kunnen uitglijden. Echt een aanrader!

Hadden jullie al eens gehoord van deze Ockyz Sweakers? Wil je trouwens de Sweakers nou ook bestellen, dan kan dat via deze link.

Liefs, X

hantekening

 

 

 

#Spon.Lilandmommy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *