Cadeautips voor een 3 jarige

Het is al een alweer een week geleden dat onze boef drie werd! Say Whaatt! De dagen zijn voorbij gevlogen.In het artikel van dinsdag vertelde ik al een beetje over de cadeautjes die hij gekregen had en ook wat wij hebben hebben gegeven. Het was best een hele opgave om cadeautjes voor hem te verzinnen aangezien hij al zoveel heeft. Toch zijn wij eruit gekomen en om het jullie wat makkelijker te maken, geef ik graag wat cadeautips voor een jongen die drie kaarsjes mag uitblazen! Gefeliciteerd! 

Lego Duplo

Hier maak je volgens mij elk kind wel blij mee! Wat ik zelf zo leuk vind aan Duplo is dat het altijd heel goed speelgoed blijft en bijna niet stuk kan. Je betaald er dan wel iets meer voor maar het blijft altijd goed. Wat je eventueel zou kunnen doen als je kindje er niet meer mee speelt is de Duplo door verkopen. Je wilt namelijk niet weten hoeveel mensen dat graag willen hebben. Daarnaast kun je zelf kiezen hoeveel je er aan uit wil geven. Je hebt dozen in verschillende prijsklassen en zo kun je het aanpassen aan jou budget! Jav wou ook graag duplo hebben zodat hij zijn colletje nog meer uit kon bereiden. Van ons kreeg hij na zijn laatste opname in Zwolle, de treinbaan! Hierbij wou hij graag nog een uitbreiding zodat hij de baan groter kan maken. Deze heeft hij gekregen en speelt er bijna wel dagelijks mee.

buiten speelgoedSeizoensgebonden

Je kunt natuurlijk ook seizoensgebonden cadeautjes kopen. Is het kindje in de winter jarig, dan zou je kunnen gaan voor een slee of leuke handschoenen. Nu is het zomer en het weer is hier soms heerlijk. Buitenspelen is voor een kind is echt een pretje. Heeft de jarige een zandbak, dan kun je gaan voor zandbakspulletjes maar een bal, stoepkrijt, waterpistool of de aquawaterbaan is ook heel erg leuk om te geven.

Puzzels

Elke peuter heeft zijn eigen kwaliteit. De ene vind puzzelen heel erg leuk, de andere bouwen of tekenen. Daar kun je heel goed op inspelen. Jav is echt een puzzelaar. Heeft hij altijd al leuk gevonden en als mensen aan ons vroegen wat hij graag wilde hebben dan zei ik vaak puzzels. Zelf gaven wij hem twee puzzels, een van Winnie the Pooh en eentje van Woezel en Pip. Puzzels zijn erg leerzaam en heb je ook in verschillende soorten en prijsklassen. Echt een aanrader!

Fiets

Wil jij als ouder zijnde nou een iets groter cadeau kopen voor je kind, dan kun je altijd gaan voor een fiets. Vanaf ongeveer drie jaar gaan de meeste kindjes leren fietsen en is dat natuurlijk een geweldig cadeau. Jav had er van ons al een gekregen met zijn tweede verjaardag maar hij gebruikt hem eigenlijk nu pas! Wij hadden dus achteraf deze ook kunnen geven met zijn derde verjaardag. Begin met een klein fietsje van 12 inch met zijwieltjes en voor je het weet gaat je kind als een sneltrein vooruit!

CrayolaCrayola artikelen

In het artikel van dinsdag vertelde ik er al over, de artikelen va Crayola. Wat een uitvinding is dat zeg. De stiften zijn transparant en laten hun kleuren pas zien op het speciale toverpapier. Wanneer je met de stiften op tafels, muren, kleding of op de handen kleurt valt er niks te zien. Het werkt dus echt alleen op toverpapier. Nou geloof mij daar maak je andere moeders heel bij mee als je dat geeft als verjaardagscadeau. Haha maar niet alleen de mama’s hoor, als het kindje van kleuren houd maak jij hun er heel erg blij mee!

Houtentreinbaan

De houtentreinbaan is vaak een favoriet! Hout speelgoed is heel stevig en vaak ook niet kapot te krijgen. In ons land wordt het steeds populairder en er zijn steeds meer producten van te vinden. Hier thuis hebben wij de treinbaan ook en er wordt geregeld mee gespeeld. Zeker leuk om daar nog meer van uit te gaan bereiden!

Of…
  • Voorleesboekjes
  • Stoere auto’s
  • Spelletjes
  • Gereedschap/werkbank
  • Klei
  • Speelgoed van zijn favoriete held (Paw Patrol, Cars, Superman of Star Wars)
  • Kleding

Genoeg keuze. Denk vooral niet te moeilijk! Kinderen zijn al blij met de kleinste dingen en vaak vinden ze het uitpakken leuker dan de cadeautjes zelf! Heel veel succes met je zoektocht.

Liefs, X

hantekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *