Mijn favorieten van de afgelopen tijd – juli 2017

Het staat mij nog bij dat ik bij mijn vorige favorieten midden in de woonkamer zat om ze te laten zien voor de camera. Deze keer besloot ik er toch weer een artikel over te schrijven. Deze keer niet zijn het alleen mijn favorieten en zitten die van Jav er niet bij. Als jullie het leuk lijkt zou ik daar nog een los artikel over kunnen schrijven! De video was alweer een half jaar geleden en ondertussen heb ik al en hoop nieuwe favorieten verzameld, kijk je mee?

NYC BB powdderNYC BB perfecting powder

In het verleden heb ik al veel verschillende poeders gehad maar ik kon nog nooit de perfecte poeder vinden. Ik had de hoop opgegeven en kocht toen steeds de poeder van de Action. Die was ook niet slecht maar hij was niet fantastisch. Een tijdje terug was er bij de Kruidvat een actie van de gehele NYC collectie, twee voor €6,-. Ik besloot gelijk twee setjes van twee mee te nemen. Een eyeliner, twee mascara’s en deze poeder. Thuis kon ik de verleiding nog weerstaan om ze te proberen en heb gewacht tot de volgende dag. Oke ik zal erbij zeggen, ik ben echt geen make-up expert maar naar mij mening is dit zeker een goeie! Hij geeft een mooie dekking af en de kleur past perfect bij mijn huid. Zelfs wanneer ik een te lichte foundation op heb, maakt deze poeder het weer goed! Ja deze blijft ik voorlopig zeker kopen.

ZonnebrilMijn zonnebril

Al meer dan twee jaar liep ik met de zelfde zonnebril rond en nog wel een goedkope van de Action. Hij koste nog geen euro volgens mij maar dat maakt verder niet uit hoor. Toch zijn vaak die dingen niet zo stevig en gaan ze snel kapot. Vraag mij ook niet hoe hij nog leeft maar hij heeft in iedergeval al een hele hoop overleefd.

Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe maar kon alleen nog niet een leuke vinden. Voor mij gevoel heb ik echt een moeilijk-brillenhoofd. De ene is weer te rond, de ander te groot of te vierkant, nooit goed dus! En dan kom je op het punt dat je besluit te stoppen met zoeken en dan loop je zo tegen de juiste aan. Hierboven op de foto zie je welke het geworden is en ik ben er echt heel blij mee. Hij helpt mijn ogen goed tegen de zon beschermen en heeft volgens mij ook een soort van speciaal glas want zodra ik op mijn telefoon kijk, zie je de kleuren heel anders. Soort van regenboog effect. Haha lastig uit te leggen! Ik kocht de zonnebril bij Kruidvat voor €4,99.

Happy BiancoHappy Bianco

Oh, wat ben ik blij dat ik deze hemelse wafeltjes weer heb gevonden!

Wij waren een keer bij de Albert Heijn en zoals ik als eens eerder heb vertelt, zit deze niet bij ons om de hoek. Wij moeten daar echt wel twintig minuten voor fietsen. Toch gaan wij er ongeveer één keer in de drie maanden naar toe. Er even snuffelen en opzoek naar artikelen die ze bij ons in de winkel niet verkopen. Bij ons op een na laatste bezoek kwam ik deze wafeltjes tegen met kokos. De namaak van de bekende Ferrero Raffaello. Binnen no-time was de zak leeg, zo lekker! Ik wou graag weer nieuwe in huis halen en besloot twee weken later weer na de winkel te gaan. Maar helaas, ze waren net de dag ervoor uit het assortiment gehaald! Ik baalde echt als een stekker want dat overkomt mij altijd. Net wanneer ik iets lekkers vind, halen ze het uit het assortiment. Dat was met de Lay’s Sensation chips in de smaak Japanse Teriyaki ook.

Nou liep ik van de week in de Action voor wat anders en liep ik weer tegen deze hemelse wafeltjes aan! Haha mijn geluk kon niet op en nam gelijk drie zakken mee. Dus kom je bij de Action, neem ze mee!

shower gelOnly you orchid shower gel

Dit is ook weer z’n voorbeeld van een favoriet, wie vervolgens niet meer te verkrijgen valt. Al heel lang stond deze bij mij in de kast. Ik kreeg deze in een setje met een schrub, bodylotion en deze shower gel, na de geboorte van Jav. Eerst had ik nog niet door hoe heerlijk deze rook. Nu gebruik ik hem sinds een tijdje onder de douche maar jeetje wat is deze lekker. Hij ruikt zo lekker en je huid wordt er echt zacht van! Na de eerste keer had ik gelijk al op internet opgezocht of ze nog te koop zijn maar helaas. Je hebt wel veel meer geuren van het merk maar deze hebben ze net niet meer! Misschien kan ik nog een poging wagen om bij Douglas zelf in de winkel te gaan kijken.

BoomstamBoomstam hoekje

Het heeft wat tijd gekost dit hoekje in te richten en nog steeds blijf ik er mee spelen. Ik vond het altijd al fascineren als ik decoratie met boomstammen voorbij zag komen en zelf wou ik dat ook graag. Sinds een tijdje staan ze dan ook in ons huis. Voor erop kocht ik wat leuke plantjes en ik wist ik er iets gezelligs van te maken. In de avond met de kaarsjes aan ziet het er nog leuker uit maar helaas kreeg ik dat niet goed op de foto. Bovenop de boomstam staat ook het vaderdagcadeautje van Jav voor Kevin, zo valt hij gelijk op. Iemand nog tips hoe ik het nog leuker kan maken? Voor nu ben ik er echt heel blij mee!

Dat waren de vijf favorieten al! Wat is jullie favoriet van het moment?

Liefs, X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *