Een herinnering op canvas

Als ouder kom je er wel achter hoe leuk het is om foto’s te maken. Bij elk lachje, elke mijlpaal, elke herinnering, houd je de camera bij de hand omdat je dat natuurlijk vast wil leggen voor later. Wij kijken graag terug op periodes van Jav die al veel en veel te snel voorbij zijn gegaan. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar eigenlijk doe ik helemaal niks met die foto’s. Ja ik bekijk je zo, nu en dan en dat is het. Maar hoe leuk zou het zijn als je de leukste foto aan de muur in de woonkamer kan hangen zodat je er toch nog een herinnering aan hebt ?

In samenwerking met fotofabriek.nl mocht ik een canvas laten bedrukken. Ik wou altijd al graag een kleine canvas met een foto van Jav die gemaakt is tijdens zijn eerste fotoshoot. Als kleine baby nog! Ondertussen is het helemaal geen kleine baby meer maar een ”grote” jongen. Omdat ik de babyfase toch wil blijven herinneren vond ik een babyfoto op canvas heel erg leuk en daarom koos ik voor die foto. Zo gezegd zo gedaan!

Verschillende opties

Wanneer je bezig gaat met het bestellen van de canvas heb je keuze uit meerder opties. Het formaat kun je bepalen. Je kunt er een leuke collage van maken met maximaal vier foto’s. Je kan er een filter aan toe voegen of een gepaste tekst. Helemaal zoals je zelf graag zou willen. Wij hebben samen gekozen voor heel simpel. Geen filters of tekst, alleen een leuke foto!

Het ontvangen van de foto

Binnen twee dagen hadden wij het pakketje al in huis. Ontzettend snel naar mijn mening. De canvas werd geleverd in een stevige doos wie met een goede plakstrip dicht zat. Om de hoeken van het canvasdoek zat beschermhoeken van een soort schuim. Deze zorgde ervoor dat de canvas niet beschadigde en er ook totaal geen ruimte meer in de doos zat zodat de canvas kon schuiven. Dat vind ik zeker een pluspunt. Dit had ik eerlijk gezegd nog nooit vaker gezien.

De canvas

Toen ik de canvas voor het eerst optilde was ik heel verbaast over hoe zwaar hij was! Ondanks dat de canvas niet groot is. Daaraan kan je echt merken dat het goede kwaliteit is en een stevige canvas. Aan de achterkant zit in het houtwerk als een ophangsysteem. Dat is echt wel prettig, zo hoef je niet zelf met een boor aan de gang en loop je ook niet de kans om de foto te beschadigen. De foto zelf is mooi helder en duidelijk. Kortom ik was gelijk verliefd en hij heeft een mooi plekje aan de muur gekregen.

Wil jij nou ook graag een canvas bestellen, dan kan via deze link.

 

Fotofabriek

Wist je dat Fotofabriek.nl uitgeroepen is tot beste fotoboekaanbieder van het jaar door de juryleden van de AVROtros. Klik hier als je de uitzending graag een keer terug wilt zien. Naast een foto op canvas of een fotoboek, hebben ze nog veel meer fantastische artikelen waar je foto’s op kunt drukken. Denk hierbij aan agenda’s, kalenders, kaarten, fotodoeken en nog veel meer! Ik zou zeggen, ga ik is kijken!

Wat vinden jullie van de canvas?

Liefs, X

hantekening

#Spon.Lilandmommy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *