Help! Bijna drie..

hand in handOver precies veertien dagen wordt onze kleine boef alweer drie jaar! Waar is de tijd van de afgelopen drie jaar gebleven? Het is allemaal zo snel gegaan. Ik weet nog als de dag van gister dat hij geboren werd en ook het artikel van vorige jaar die ik één maand naar zijn verjaardag schreef . Elke keer krijg ik nog kippenvel bij het lezen van het artikel. Het moederschap is zoiets bijzonder en niet te beschrijven. Maar nu zijn derde verjaardag eraan komt sta ik toch weer even stil bij het moment dat het allemaal zo vlug gaat!

15 juli

De uitnodigen zijn de deur uit en op 15 juli vieren wij zijn verjaardag. Niet zo uitgebreid, met toeters en bellen maar gewoon simpel in het bijzijn van familie. Hier hebben wij bewust voor gekozen want wij denken dat het voor Jav het beste is. Op de deur van de kelderkast hebben wij een aftel schema gemaakt, waarbij hij elke avond voor het naar bed gaan een kruisje mag zetten. Ik heb het idee dat hij het nu begint te begrijpen. Overdag hoor ik namelijk heel vaak ”mama verjaardagg”. Zo schattig! Voor de verjaardag verder valt er niet zoveel meer te doen. De vlaggetjes zijn al in huis, boodschappen doen wij op het laatste moment, taart moet ik nog wel bestellen en ik moet nog even een kaarsje in de getal drie in huis halen voor op te taart.

Cadeautjes

Gister ben ik al op pad geweest om de eerste kleine cadeautjes te kopen. Omdat er bij ons in het dorp niet heel veel winkels zijn heb ik nog een bestelling geplaatst op bol.com. Ik heb lang lopen zoeken naar wat precies leuk zou zijn. Dit was nog best een opgave omdat hij al zoveel heeft en wat is nou leuk waar hij ook echt een hele poos mee kan spelen. Gelukkig zijn wij geslaagd! Aan familie hebben wij Lego Duplo gevraagd. Hier hebben wij zelf bewust niet voor gekozen omdat wij het leuk vonden om totaal iets anders te geven. Ik ga nog niet verklappen wat het is maar binnenkort zien jullie hier meer van terug. Vinden jullie het ook zo moeilijk om cadeautjes te kopen voor de verjaardag van jouw kind(eren)?

Sentimenteel

*Heel toevallig heeft hij op beide foto’s dezelfde outfit aan, je kunt wel zien dat het een favoriet is!

Elke ouder kan vast wel beamen, het is een cliché dat de tijd echt verschrikkelijk hard gaat. Er zijn zeker wel een paar momenten per dag dat ik naar hem kijk en aan alles zie, dat hij groter wordt. Haha Lil, tuurlijk worden ze groter, ze kunnen niet voor altijd klein blijven! Ik weet het, maar het is een gevoel die mij bekruipt dat ik het echt onvoorstelbaar en zo bijzonder vind. Hij gaat steeds meer zijn eigen weg en wil steeds meer ”Zelluf” doen. Daar heb ik het soms nog best wel moeilijk mee. Hij is mijn schatje, mijn kanjer, mijn trots, mijn liefde en hij is diegene die mijn dag weer laat stralen.

19 juli

15 juli is niet de dag dat hij echt jarig is. Hij is geboren op 19 juli. Omdat Kevin dan gewoon moet werken en het niet een handige dag is om een verjaardag te vieren, doen wij het daarom op de 15e. Voor Jav tellen wij ook alleen maar af naar de 15e, anders maken we het te ingewikkeld. Wel willen wij graag het weekend naar zijn verjaardag naar het Land van Jan Klaassen. Daar hebben ze een groot buitenspeelpark, indoorspeeltuin, waterspeeltuin en poppentheater. Ik denk echt dat hij dat helemaal geweldig gaat vinden en de dag van zijn leven gaat beleven.

Ik moet er toch aan geloven en wij gaan er met z’n alle voor hem weer een leuke dag van maken!

Liefs, X

hantekening

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *