Gastblog: Voorstellen webshop – Superhelden-kinderkleding.nl

kennismaken webshopsVorige week zou de laatste zijn maar ik kreeg toch nog van iemand een mailtje, dat zij zich ook graag wou voorstellen en waarom niet! Alleen maar leuk! Vandaag maken wij nog kennis met Monique van superhelden-kinderkleding.nl. Elke keer weer vind ik het indrukwekkend hoe een webshop is ontstaan en ik heb nog nooit bijna dezelfde verhalen gezien. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen en ik moet zeggen dat ik die van Monique echt wel heel tof vind! Lees gauw mee.fagfda

Hoe heet jij?
Ik ben Monique, getrouwd en mama van 2 jongens: Daan (9) en Mark (5), getrouwd en ik werk parttime als reisadviseur.

Waar in dit online wereldje kunnen wij jouw webshop vinden?
https://superhelden-kinderkleding.nl

Wat is het voor webshop?
De naam verklapt het al kinderkleding van Superhelden voor kids van ca. 3-10 jaar, daarnaast ook knuffels,speelgoed en kinderkameraccessoires. Eigenlijk van alles van de Superhelden in 1 shop!

naamloosHoe is jouw liefde ontstaan om een webshop te beginnen?
In maart 2015 raakte ik gedeeltelijk in de WW vanwege de “crisis”, mijn jongste zoon mocht naar school in mei en ik had tijd “over”. Ik heb vroeger altijd in een speelgoedwinkel gewerkt en stiekum was het wel een droom om ooit een eigen winkeltje te beginnen. Eerst begon ik via FB wat dingetjes te verkopen, maar al snel wilde ik meer! Ik begon te zoeken naar waar ik een website kon maken en in oktober 2015 ben ik naar de kamer van Koophandel gestapt om me te laten inschrijven, toen nog als HipByMoos. Mijn webshop was een feit en het avontuur begon naar de wereld van Superhelden, in 2016 heb ik de shop omgedoopt naar Superhelden-kinderkleding met een passend logo!

Kun jij wat meer vertellen over de artikelen die jij verkoopt?
Eigenlijk hebben de Superhelden een assortiment samengesteld in mijn shop, speciaal voor hun fans! Van kinderkleding tot spaarpotten. Alle helden zijn welkom, voor de kleintjes Paw Patrol en Cars en voor de wat oudere kids favorieten van Marvel, Avengers, Dc Comics (Batman, Iron Man) en ook de Ninja Turtles eten een pizza mee.

Waarom heb jij voor deze artikelen gekozen om te gaan verkopen?
Mijn liefde voor Superhelden begon al op jonge leeftijd, in mijn fantasie was ik een Supergirl. Tegenwoordig zijn mijn eigen jongens ook fan van Batman, Spiderman en bijvoorbeeld Pokemon. Deze Superhelden spreken tot de verbeelding met hun speciale krachten en hebben mooie eigenschappen zoals een sterk gevoel voor rechtvaardigheid.
Kinderen voelen zich zelfverzekerd in kleding die ze zelf ook cool vinden! Ik wordt er persoonlijk heel erg blij van als kinderen zich vrij voelen om te zijn wie ze zijn: Spider-Man of voor de kleintjes één van de pups van paw patrol …….ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten, alles kan en mag in de wereld van Superhelden-kinderkleding!

fafdaKunnen wij jou ergens volgen op social media?
Op Facebook vind je mijn Superhelden @superheldenkinderkleding en ook op Instagram plaatsen we leuke berichten op https://www.instagram.com/superhelden_kinderkleding/

Heb jij nog doelen voor jouw webshop?
Doelen en dromen, wat zou het geweldig zijn om groter te groeien zodat ik meer kan inkopen qua kleding….(mijn eerste liefde) oh en ik dagdroom zoveel…..posters, kaartjes, stickers, knuffels…..Superhelden Dag op school ….mijn motto is:  Elk kind is een Superheld!

Wat wil jij iemand meegeven die ook een webshop wil beginnen?
Verdiep je goed in de regeltjes voor webshops, onderzoek de naam (zodat je die niet na een half jaar moet wijzigen zoals ik), verder als je die droom hebt – spring in het diepe – leer veel – werk hard, het is zo vreselijk leuk!

Dankjewel dat ik mijn Superhelden hier mocht voorstellen, ik vond het erg leuk om de antwoorden in te vullen!

Monique heel erg bedankt voor het invullen van de vragenlijst. Ik hoop dat jij in de toekomst nog veel meer leuke items mag gaan verkopen op jou webshop want jij maakt zoveel kinderen blij met al deze gave items.

Liefs, X
Lilandmommy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *