Lieve lieve kleine boef, deze is voor jou!

_20160801_182536Morgen is het alweer een maand geleden dat jij, onze kleine boef twee jaar werd. Je zou mij vast niet geloven maar de tijd vliegt met z’n bijzonder jochie in ons midden als jij! Wat ben je mooi, lief, grappig, hartverwarmend en simpelweg prachtig! Wat kan ik uren naar je kijken zonder dat het saai wordt. Woorden schieten te kort hoeveel jij voor mij maar zeker ook voor papa betekend.

Bijna drie jaar geleden stond ons leven even op zijn kop omdat wij er achter kwamen dat mama in verwachting was. Na veel geregel, was je jij meer dan welkom. Wij konden niet wachten je te ontmoeten, je vast te houden en je lief te hebben. Het moest allemaal met passen en meten, maar dat maakte voor ons niet uit. Jij maakt ons leven compleet en waren dan ook dol gelukkig.

In de loop van de tijd heb jij zoveel bereikt. Van het ontdekken, omrollen, zelf zitten en lopen. Wat was het adembenemend en wat heb ik met tranen in mijn ogen gekeken. Dat ik als mama er z’n mooi gevoel bij heb gekregen, waar ik dag in en dag uit van mag genieten!

full25462231Wij mogen jou de wereld laten zien, wat is dat bijzonder! Jou de dingen leren. Hoe het papa en mama ook is geleerd of misschien een beetje op onze eigen manier. Wij willen het beste voor jou, dat jij kan genieten, het minst zorgen heb, ook al is dat in deze wereld niet realistisch en misschien heb je dat al wel gemerkt! Hoe klein je nog bent, je hebt al zoveel meegemaakt. Toch zullen wij voor altijd naast je staan, je steun in alles wat je maar nodig hebt.

Ons doel is jou gelukkig maken en een goede basis geven zodat jij als je oud genoeg bent op eigen benen kunt staan. Je ons niet meer zoveel nodig hebt als nu. Het duurt nog heel lang en dat is maar goed ook! Ik wil jou nog heel lang in ons midden hebben.

Wat jij ook wil bereiken of wil doen, wij staan achter je. Schaam je niet, papa en mama hebben samen al heel veel meegemaakt en daarom is niks gek genoeg. Wees altijd eerlijk, zo kunnen wij je het beste helpen. Het komt allemaal goed, ik heb er alle vertrouwen in!

Lieve schat, ik hoop nog heel veel leuke dingen met jou mee te mogen maken, een nog betere en hechtere band op te bouwen, je mij altijd in vertrouwen kunt nemen en je weet dat ik 24/7 voor je klaar zal staan. Mama houd van jou <3

Al deze woorden zijn nog niet genoeg om jou te vertellen wat een bijzonder en lief kind jij bent, niet genoeg woorden om te vertellen hoeveel ik van je hou en niet genoeg woorden om alles te kunnen omschrijven tot betrekking tot jou!

Maar ik hoop dat je weet dat papa en mama ontzettend veel van je houden!

Liefs, X

Toepasselijk nummer en het zegt zoveel!

 

4 reacties

  1. Heb je het nummwr al eens live gezien ,ontroerend . De tranen lopen over ali wangen. Loslaten val soms niet mee,maar de tijd komt een keer.
    Mooi 😂.
    Ze blijven altijd in je hart waarze ook zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *