D-V-Z-Z Vlog 4# – Weekend uitlogeren + zolder leeghalen

IMG_0138
Hii hier zijn wij weer met een nieuwe video. Het stond al een lange tijd op de planning om onze zolder is leeg te halen. In de afgelopen twee jaar hadden wij zoveel spullen verzameld, dat je er niet eens meer fatsoenlijk doorheen kon lopen. Het weekend was het dan eindelijk zover en ook al is het nog niet helemaal leeg. De grote spullen zijn weg en nu de rest nog uitzoeken. Verder sliepen wij een nacht bij mijn schoonouders en dat maakte het een druk eind van de week maar zeker wel gezellig.

Continue Reading

Gastblog: Voorstellen Webshop – AboutHout & Co

kennismaken webshops
Op Instagram kwam ik Ilona tegen en ik was gelijk onder de indruk van haar leuke webshop. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en haar te vragen of zij interesse had om de vragenlijst in te vullen. Ze was gelijk enthousiast en wilde dit graag doen. Na een aantal keer mail contact kreeg ik de vragenlijst weer terug. Zeker het lezen waard en vergeet daarna niet om een kijkje te nemen op haar webshop.

Continue Reading

Blogs die ik leuk vind om te lezen (+ YouTube kanalen, die ik volg)

img_0015.jpgOp internet zijn er genoeg blogs te vinden. In alle soorten, maten en categorieën. Er moet vast iets tussen zitten wat jij wel leuk vind. Ik las vroeger toen het net een beetje begon te ontwikkelen dat bloggen, talloze blogs, elke dag weer! Van Beautygloss, Veracamilla, Teske, Beautylab en nog veel meer. Die toen nog hee klein waren maar nu ontzettend groot! En eerlijk gezegd ligt mij interesse niet meer bij de beauty doelgroep. Daar ben ik overheen en volg hun nu eigenlijk niet meer. Maar welke blogs volg ik dan wel?

Continue Reading

Gastblog: Voorstellen Webshop – Moderne moeders

kennismaken webshops
Als eerste een vraag aan jullie, ik ben heel benieuwd of jullie al een webshop zijn tegengekomen tijdens de kennismaken waar jullie heel geïnteresseerd in waren. Vandaag weer een nieuwe webshop die zich voorstelt. Ik kan het niet laten om even een kijkje te nemen op de webshop van Wendy maar wat hebben ze inderdaad leuke bijtringen! Ik kan mij goed voorstellen dat die gewild zijn. Het concept rondom de bijtsieraden vind ik ook zo fantastisch goed! Eerlijk gezegd ben ik het nog nooit eerder tegen gekomen.

Continue Reading

De kraamzorg, hoe hebben wij dat ervaren?

random_pictures_088Nu het blogschema van start gaat, trap ik af met het verhaal over hoe wij de kraamzorg hebben ervaren. Vorige week schreef ik al een artikel over de verloskundige maar daar kan de kraamhulp natuurlijk niet bij ontbreken. Omdat Jav midden in de zomervakantie is geboren was het nog maar de vraag of wij één of meerdere kraamhulpen zouden krijgen. Er waren veel mensen met vakantie en dat moest nog maar even bekeken worden, wie er zou komen. Stiekem hoopte ik er wel op één maar toch werden het er twee.

Continue Reading

Nieuw blog en uploadschema

Vorige week lag ik in bed en ik kon niet slapen. Het bleef maar door mijn hoofdspoken dat ik graag wat anders wilde voor de blog. Geen grote verandering hoor maar een vast schema zou wel fijn zijn. Een beetje een richtlijn waar ik naar toe zou kunnen werken. Ik ging met mezelf in beraad over wat ik daarmee zou willen en ik kwam tot een oplossing. Ik wil hier nog geen definitieve besluiten over nemen omdat ik wil kijken of het mij bevalt. Toch wil ik jullie wel graag op de hoogte brengen van de verandering, zo weten jullie ook wat je kan verwachten.  

Continue Reading