Vaderdag tip – Horloge van hout

Allereerst allemaal een hele fijne hemelvaart toegewenst! Wat gaan jullie doen vandaag?

Moederdag is alweer een tijdje terug en al snel staat Vaderdag voor de deur. Op 18 juni is het Vaderdag en dat kunnen wij natuurlijk niet voorbij laten gaan. Volgens mij willen wij allemaal wel, de liefste en leukste papa laten weten dat hij een geweldige papa is. Alleen is dat vaak nog een hele lastige opgave want het juiste cadeau vinden is niet zo gemakkelijk! Of zijn wij als vrouwen iets te kieskeurig? Nu wil ik het jullie graag wat makkelijker maken en heb ik misschien wel het perfecte Vaderdag cadeau voor de papa van jouw kinderen!

Continue Reading

Gastblog: Recept voor het hele gezin – Gekleurde kwarktaart 

Al een poosje geleden deed ik een oproep op Facebook en Istagram om jullie te vragen een recept voor het hele gezin te delen met anderen. Aangezien ik zelf niet zo heel goed ben ik koken en bakken vind ik wel heel erg leuk maar dat doe ik niet zo heel erg vaak. Vroeg ik jullie om inspiratie en de lekkerste recepten te delen voor het hele gezin! Ik kreeg een aantal hele leuke reactie’s en er zal nu elke woensdag weer een nieuwe reeks gastartikelen te zien zijn met de lekkerste dingen. Veel plezier en ik zou zeggen pak er een kommetje bij want je kwijlt er bij weg. Zo lekker allemaal.

Continue Reading

Kletsmoment – festival, andere naam & familie

knuffel mama en kindHee allemaal, hoe gaat het met jullie! Ik merk dat ik dit vaak alleen maar vraag aan het begin van een that’s me/kletsmoment. Misschien moet ik dat maar is vaker doen, want ik vind het natuurlijk ook heel erg leuk om te horen hoe het met jullie gaat! Mijn vorige that’s me schreef ik op 2 november, vorig jaar. Pff dat is alweer een hele poos geleden en aangezien het zo nu en dan wat rustiger is hier, dacht ik om jullie even weer bij te kletsen.

Continue Reading

Ziekenhuisavontuur 5#

quote Om nog even in de gedachten van het ziekenhuis te blijven deel ik vandaag een complete update over ons ziekenhuisavontuur. Het onderzoek van Zwolle is alweer twee maand geleden en voor twee weken geleden op donderdag hadden wij de uitslag nog niet! Wat duurde het wachten lang zeg maar gelukkig zijn wij verlost van de zenuwen en hebben wij de uitslag. Wel helaas weer zoals wij hadden verwacht. Waarom dat lees je verder in het artikel.

Continue Reading

Waar ik mij bij elke ziekenhuis bezoek weer aan erger

Vorige week was het hier iets rustig en met de video’s ook, aangezien stage officieel gestart en dat is best even wennen! Ik heb de benen uit mijn lijf gelopen vorige week en was aan het eind van de dag helemaal kapot. Daarnaast waren Kennit en ook Kevin jarig! Nogmaals gefeliciteerd beide! Kortom ik had genoeg te doen. Maar nu ik weer een gaatje heb gevonden, kon ik het niet laten om even weer een artikel te typen. Ik deel jullie mijn ergernissen aan het bezoek van het ziekenhuis.

Continue Reading

Als je het financieel niet zo breed hebt, mag je er best van balen!

Soms gebeurt er iets in je leven waardoor je het financieel te voorduren krijgt en je daarom minder te besteden hebt. Iedereen met geld problemen heeft zo zijn eigen verhaal en daar heeft niemand het recht toe om wat over te zeggen. Ik schrijf dit artikel niet uit medelijden maar meer omdat ik graag wil laten zien dat het bij andere mensen ook financieel wat minder kan gaan en jij (als jij die gene bent ) niet de enigste bent. Omdat wij het niet zo breed hebben, kan ik helaas ook niet kopen wat ik wil en moet alles goed ingepland worden. Daar baal ik soms best wel van en dat mag!

Continue Reading

Het kopen van goede schoenen voor kinderen, waar let je op?

Vooral bij het zetten van de eerste stapjes zijn goede schoenen belangrijk. Binnen is het beste om eerst te leren lopen op gewoon blote voeten maar voor buiten is dat totaal niet handig. Opzoek gaan naar goede schoenen is nog een beste klus, vind ik zelf! Niet alleen bij het kopen van de eerste schoentjes maar nu nog steeds vind ik het behoorlijk lastig. De vragen met heb je wel de goede maat, zijn ze stevig en wat is nou eigenlijk echt belangrijk voor hun kleine kindervoetjes. Allemaal dingen waar je rekening mee wilt houden. Hieronder beschrijf ik de dingen waar je het beste allemaal op kunt letten en hoe je het de juiste koopt.

Continue Reading

Video: Boyfriend/Girlfriend tag

De dag dat wij de video op hadden genomen dat Kevin mijn make-up deed, namen wij deze video ook op! Eens even testen hoe goed wij elkaar kennen. Op internet zocht ik een leuke tag, die wij konden beantwoorden en maakte een video. Zo kom je er achter hoelang wij al samen zijn, wat onze favoriete taart is, waar wij op de buis het liefst naar kijken en nog veel meer.

Continue Reading

Het afleren van de fles

Niet elke moeder is perfect, zo ik ook niet! Mijn kind zit namelijk nog aan de fles, overdag drink hij zijn drinken uit de fles. Ja ik weet het, het is niet goed voor zijn tandjes en hij moet allang uit een beker moeten kunnen drinken. Het is iets waar ik mij best wel voor schaam want het had allang anders kunnen zijn. Het lijkt erop dat hij in plaats van een knuffel of duim zijn fles als troost gebruikt. Zelf hadden wij er tot nu toe nog weinig aandacht aan geschonken. Het was meer een gemak geworden, een soort van gewoonte. Maar vanaf nu komt daar toch echt verandering in!

Continue Reading

Video: Day of my life 5# – Koningsdag

Kermis Vandaag geen vlog van meerdere dagen maar ik neem jullie mee op één specifieke dag in een video! Afgelopen donderdag was het namelijk koningsdag. Wij dachten dat er markt zou zijn maar helaas was dat er niet. Verder zou er nog veel te doen zijn voor de kinderen maar het viel allemaal een beetje tegen. Uiteindelijk hebben wij ons nog heel goed vermaakt en vond Jav het ook meer dan een leuke dag.

Continue Reading