Checklist voor Pakjesavond

naamloosHet is weer tijd voor een gastartikel. Vorige week schreef ze hier ook al een artikel met de tien populairste cadeaus en vandaag heeft ze nog een artikel voor jullie geschreven wat betreft sinterklaas. Ik zou het leuk vinden als je in de comment laat weten wat jullie met pakjesavond gaan doen en hoe jullie het uitpakken?

Kunnen jullie geloven dat het einde van het Sinterklaasfestijn alweer bijna in zicht is? Wij ook niet! De weken zijn werkelijk voorbij gevlogen. Helaas vertrekt de Sint weer richting Spanje over ruim een week, maar voordat we allemaal gaan zitten kniezen hebben we eerst nog Pakjesavond voor de boeg! Dat is dé ultieme gelegenheid om het Sinterklaasfeest te vieren. Weet je zeker dat je alles in huis hebt om er een knalfeest van te maken? Hier een uitgebreide checklist voor Pakjesavond!

Continue Reading

Quotes 5#

5e940e1cd7719e841930587b832aafea

Ongeveer iets meer dan een jaar geleden schreef ik dit artikel voor het laatst. Om precies te zijn op 8 december 2015. Dat ik het artikel schreef kan ik nog als de dag van gister herinneren. Had niet verwacht dat het al zolang geleden was. Daarom wordt het maar eens tijd voor nieuwe Quotes maar dan anders… Als je mij volgt op instagram dan kun je af en toe wel eens een tekst voorbij zien komen, sommige zeggen zoveel en zijn zo bijzonder. Ik kan daar oprecht blij van worden!

Continue Reading

Weekvlog 3# Spelen met Jav

Vorige week stond er helaas geen filmpje online. Ik had echt tijd te weinig om wat op te nemen. Omdat ik het toch wel jammer vond, besloot ik er deze week er weer voor de volle 100% voor te gaan en hier is hij dan. Een nieuwe weekvlog waarin ik jullie weer mee neem. Deze week spelen wij heel veel met Jav, maak ik veel schoon, vertel ik wat meer over de datum van de uitslag (met een tegenslag) en ga ik eindelijk sinds tijden weer naar de kapper! Een vlog boordevol leuke momenten, kijk je mee?

Liefs, X

Continue Reading

Music of me 4#

pexels-photo-62370Nu ik zo weer met dit artikel bezig ben en ik even heb terug gekeken naar de andere delen van music of me. Valt het mij op dat ik altijd dit artikel schrijf wanneer ik weer nieuwe nummers op mijn telefoon heb gezet. Haha! De nummers op mijn telefoon was ik al een tijdje zat maar ik kwam er steeds maar niet aan toe er nieuwe op te zetten. Omdat ik nu weer regelmatig naar school ga, luister ik veel vaker muziek en dus werd het tijd voor nieuwe nummers.

Continue Reading

Tag14# Mijn hand

dsc_0538Aan de hand van een opdracht die ik ooit in het verleden is heb gemaakt, besloot ik een nieuwe tag te maken. Ik vind tags altijd zo leuk om bij een andere blogger te lezen, zo kom je toch steeds kleine beetjes meer te weten of hoe iemand echt is. Omdat deze opdracht mij heel goed is bij gebleven, heb ik de opdracht omgezet ik een tag en natuurlijk vul ik hem als eerste voor jullie in. Het is een hele persoonlijke tag, waarbij ik echt wel heel erg moest nadenken.

Continue Reading

Gastblog: De Sinterklaas top 10 van 2016

shutterstock_307356068Vorige week kreeg ik in mijn mailbox een mailtje van Floyd met de vraag zij een gasartikel mocht schrijven voor mijn blog over Sinterklaas. Nu komt dat heel mooi uit, aangezien ik hier totaal niet goed in en haar passie juist weer daar ligt. Daarom wil ik graag het woord aan haar laten vandaag! In dit artikel deelt zij de top tien cadeaus voor Sinterklaas.

Continue Reading

Een gezond kindje is niet zo vanzelfsprekend

DSC_0110

Voordat je aan kinderen begint, weet je vaak nog niet wat je te wachten kan staan. Ja je weet wel dat je vieze luiers, slapeloze nachten, huilbuien kan verwachten maar naast dat alles is er nog veel meer. Een gezond kindje op de wereld zetten is kostbaar en eigenlijk helemaal niet zo vanzelfsprekend.  Zelfs na je zwangerschap kun je nog achter deze harde waarheid komen. Ik moet toegeven dat ik ook zo makkelijk dacht, heel egoïstisch en naïef misschien. Nu dat onze kleine boef geboren is en alweer twee jaar oud is, ben ik daar toch wel op terug gekomen en weet ik hoe bijzonder het is om een gezond kindje op de wereld te zetten.

Continue Reading

De goedzak van Albert Heijn

ah_goedzak_v1-1024x853Afgelopen week kreeg ik in mijn mailbox een mailtje van Albert Heijn. Meestal lees ik deze mails nooit en gaan ze gelijk de prullenbak in. Ja ik ben ook z’n iemand die dan geen zin heeft om zich af te melden voor die nieuwsbrieven. Dit keer verveelde ik mij en besloot toch even een kijkje te nemen in de mail van de Albert Heijn. Mijn oog viel op een heel goed initiatief. Namelijk voor de nationale stichting kinderhulp. Omdat ik het zelf een heel goed iets vind, besloot ik om er een artikel over te schrijven.

Continue Reading

Hoe maak ik mijn boodschappen lijstje

boodschappenlijstjeBoodschappen lijstjes vind ik persoonlijk heel erg leuk om te maken. Daar kan ik echt rustig voor gaan zitten. Ik hou van een gevulde koelkast en daar doe ik graag moeite voor. Wij hebben helaas niet het budget om alles te kopen wat wij willen en moeten soms echt de aanbiedingen in de gate houden om toch zo de weekboodschappen binnen te halen en een voorraad op bouwen. Dit is meer dan alleen boodschappen doen, hier hoort natuurlijk ook een boodschappenlijstje bij want anders komen wij enorm in de knoei. Hoe ik dat doe, lees je hier!

Continue Reading

Gastblog: Het sterkste meisje deel 2

img_2238Precies een week geleden kon je het eerste deel lezen over het sterkste meisje. Een hardverscheurt maar waargebeurd verhaal.  (Klik hier als je deze gemist hebt.) Het verhaal van  Roelina. Vandaag kun je lezen hoe het afloopt en wil ik het woord geven aan Roelina.
De volgende twee weken stonden in het teken van onderzoeken en gesprekken met kinderartsen. We liepen af en aan van het Ronald mc Donaldhuis naar het ziekenhuis, dat steeds meer begon aan te voelen als ons tweede thuis. Ons leven speelde zich af tussen de ziekenhuismuren, er bestond geen andere wereld.
Continue Reading