Wat kun je doen om je financiën weer op orde te krijgen?

geldZie je op het gebied van financiën de bomen door het bos niet meer? Heb jij bergen met post liggen en durf je ze niet meer te openen? Dan heb jij misschien wat aan deze tips! Het is heel makkelijk om jezelf in korte tijd de problemen in te helpen, met grote gevolgen van dien. . Helaas kost het dan wel weer heel veel moeite om eruit te komen. Het kost tijd, veel tijd! Maar weer dat er aan het eind van de tunnel altijd licht is te zien. Jij kan het alleen veranderen als je daar zelf ook moeite voor wilt doen. Weet dat jij niet de enige bent, dat er genoeg mensen zijn die jouw erbij kunnen helpen want het zou zo fijn zijn als je het allemaal achter je kan laten en zonder zorgen vooruit kan kijken.

Continue Reading

Ik hoeverre laat jij je kind los?

JavEr komt een periode aan dat de kinderwagen niet meer nodig is en ze eigenlijk heel goed zelf kunnen lopen. Deze periode is bij ons al een tijdje aan de orde. De kinderwagen of laat ik zeggen de buggy gaat bijna niet meer mee, tenzij wij grote afstanden moeten lopen maar anders blijft hij gewoon thuis. Ik vind dit stiekem best een beetje moeilijk want ik hoeverre laat ik mijn kind los?

Continue Reading

Ockyz anti-slip zwemsokjes

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen de Ockyz zwemsokjes. Toen ik ze voor het eerst zag werd ik gelijk razend enthousiast. Wij allemaal houden heel erg van zwemmen en hebben Jav al van kleins af aan kennis laten maken met het water. Geweldig, hoe ze daar van kunnen genieten! Maar nu hij kan lopen zitten ongelukjes toch sneller in een klein hoekje als in het zwembad bent! De vloer is nat en glad dus wij moeten goed opletten dat hij niet uitglijdt. Alleen is dat voor de kinderen makkelijkere gezegd dan gedaan. De oplossing: Ockyz Sweakers anti slip zwemsokjes.

Continue Reading

Wat als het geslacht niet is wat je verwacht!

VerfDe dag waarop je de test doet om te weten te komen dat je zwanger bent, is vast een dag die je nooit meer vergeet! Zelf stond ik te trillen op mijn benen en ging er van alles door mij heen. Gedachten die razend snel van hort naar her gingen. Na een paar dagen toen de rust was wedergekeerd en ik begon te wennen aan het idee dat er een kindje in mijn buik groeide. Dat was echt heel gek en ergens kon ik het nog steeds niet bevatten. Al snel ben je nieuwsgierig, wordt het een hij of een zij. Krijgen wij een dochter of een zoon. Maar wat als het even schikken is al het geslacht niet is wat je verwacht!

Continue Reading

Hoe mijn stage tot nu toe bevalt

stageVanaf 1 mei ben ik begonnen met stage lopen bij Estinea. Twee halve dagen en één hele dag loop ik daar mee. Het was een hele omschakeling naar wat ik hiervoor had gedaan maar ik was daar ook echt wel aan toe. Omdat ik nog steeds niet goed weet wat ik in de toekomst zou willen doen, vond ik het tijd worden om eens wat meer te gaan oriënteren. Daarom koos ik voor een totaal andere doelgroep dan hiervoor. Wil je weten hoe het mij bevalt, lees dan zeker mee.

Continue Reading

Cadeautips voor een 3 jarige

Het is al een alweer een week geleden dat onze boef drie werd! Say Whaatt! De dagen zijn voorbij gevlogen.In het artikel van dinsdag vertelde ik al een beetje over de cadeautjes die hij gekregen had en ook wat wij hebben hebben gegeven. Het was best een hele opgave om cadeautjes voor hem te verzinnen aangezien hij al zoveel heeft. Toch zijn wij eruit gekomen en om het jullie wat makkelijker te maken, geef ik graag wat cadeautips voor een jongen die drie kaarsjes mag uitblazen! Gefeliciteerd! 

Continue Reading

Mijn favorieten van de afgelopen tijd – juli 2017

Het staat mij nog bij dat ik bij mijn vorige favorieten midden in de woonkamer zat om ze te laten zien voor de camera. Deze keer besloot ik er toch weer een artikel over te schrijven. Deze keer niet zijn het alleen mijn favorieten en zitten die van Jav er niet bij. Als jullie het leuk lijkt zou ik daar nog een los artikel over kunnen schrijven! De video was alweer een half jaar geleden en ondertussen heb ik al en hoop nieuwe favorieten verzameld, kijk je mee?

Continue Reading

Even bijkletsen over de verjaardag van Jav

Kaarsje uitblazenDe laatste tijd is er op mijn blog vaak een blogstilte en ik voelde mij hier niet heel erg prettig bij. Toch probeerde ik mij er bij neer te leggen want eigenlijk had ik niet zoveel zin om te bloggen  Maar nu is de vakantie aangebroken en op het moment heb ik weer alle tijd van de wereld. Jav gaat gewoon naar de opvang op zijn vaste dagen en dan heb ik even tijd voor mezelf. Tijd om te bloggen dus! In dit artikel wil ik jullie bijkletsen over de verjaardag van Jav. Het is jullie vast niet ontgaan dat 19 juli onze kleine boef alweer drie jaar is geworden. Hij heeft een ontzettend leuke dag gehad en is onwijs verwent!

Continue Reading

Een herinnering op canvas

Als ouder kom je er wel achter hoe leuk het is om foto’s te maken. Bij elk lachje, elke mijlpaal, elke herinnering, houd je de camera bij de hand omdat je dat natuurlijk vast wil leggen voor later. Wij kijken graag terug op periodes van Jav die al veel en veel te snel voorbij zijn gegaan. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar eigenlijk doe ik helemaal niks met die foto’s. Ja ik bekijk je zo, nu en dan en dat is het. Maar hoe leuk zou het zijn als je de leukste foto aan de muur in de woonkamer kan hangen zodat je er toch nog een herinnering aan hebt ?

Continue Reading

Tips voor een lange autorit met kleine kinderen

Het is alweer een week geleden dat wij terug kwamen uit het warme Italië. Het was ongeveer een rit van twaalf uur heen en twaalf uur terug. Best wel heel erg spannend met een kleintje erbij van nog geen drie. Ik was heel erg benieuwd hoe hij het er van af zou brengen. De heen weg zijn wij na zes uur gestopt en hebben wij in een hotel geslapen en de volgende dag zijn wij weer verder gereden. Daar in tegen hebben wij de terug wel aan een stuk doorgereden. Ook dit was echt prima te doen!

Continue Reading